Jezelf mooi maken voor de spiegel: veel vrouwen zijn dol op dit dagelijkse momentje voor zichzelf. Jezelf optutten aan je kaptafeltje met al je make-up producten voor je uit gestald, dat geeft een waanzinnig gevoel. Je kan jezelf echt even verwennen door een van je favoriete producten op je gezicht te smeren. Een heerlijk gevoel: me-time, daar is iedere vrouw in de zoveel tijd aan toe. Als je elke dag een paar minuten de tijd neemt voor jezelf, zal je merken dat dit je mentale gesteldheid ten goede komt. Maar, met welke make-up look steel jij nou echt de show? Dat is een natuurlijke make-up look waarbij het lijkt alsof je amper make-up draagt. De vraag is alleen, hoe maak je die?

Begin met een mooie basis

Het geheim voor een gave en gladde huid is een goede basis. Deze creëer je door een foundation te kiezen die niet al te matterend is en ook niet te glimmend: een mix van beide types werkt perfect voor een natural face. Kies ook voor een foundation die goed bij je huidskleur past. Vergeet niet ook je nek in te smeren met deze foundation, anders zie je straks heel goed dat je foundation graag. Het aanbrengen van foundation zou dan averechts werken, want je wil er juist natuurlijk uitzien!

Breng bronzer aan op je oogleden

Soms moet je creatief zijn met je spullen. Dit geldt ook bij het maken van een natural make-up look. In dat geval wil je je ogen laten sprankelen, door een matte bruine oogkleur op je arcadeboog te smeren. Op deze manier komen je ogen wat beter naar voren en wordt de kleur van je ogen benadrukt. Als je blauwe ogen hebt, vallen deze nog meer op door de bruine kleur op je oogleden!

Kies voor een matte lipstick in de kleur van je lippen

De lippen worden vaak vergeten in een natural make-up look. Op deze manier is je natural make-up look niet helemaal af: je ziet duidelijk dat er iets mis. Dat is natuurlijk een egale lipkleur. Kies daarom voor een matte kleur lippenstift of lipgloss in de kleur van jouw lippen (dit kan je goed zien door je tong over je lippen te halen). Breng wat lipstick aan in het midden van je lippen en spreid deze vervolgens uit met je vingers. Op deze manier wordt de lippenstift gelijkmatig over je lippen verdeeld.

Als je deze tips opvolgt, heb je binnen mum van tijd een spetterende make-up look op je gezicht, zonder dat ook maar iemand ziet dat jij iets van make-up op je gezicht draagt. Iedereen denkt dat jij er zo geweldig van jezelf uitziet, maar jij weet wel beter. Ons kleine geheimpje!